Hej, jeg er Ida

Jeg er i gang med tre deltidsuddannelser, som har det tilfælles, at de ønsker at hjælpe og støtte mennesker i livet, at se på de svære ting og skabe grobund for det herlige. Min motivation for denne retning er, at jeg ønsker at lære mig selv at kende, jeg søger selv støtte og glæde i mit liv. Jeg vil gerne dele min passion for selv-opdagelse gennem terapi. Den personlige opdagelse oplever jeg som det mest fantastiske arbejde, jeg har beskæftiget mig med.

Jeg studerer hos TOTUM, Nordisk Gestalt Institut og Atman Yoga Federation. Jeg er ved at blive kropsterapeut, psykoterapeut og tantrayogaunderviser.

Hvad der gør mig glad

Jeg er glad når jeg er i kontakt med jord og solens stråler. Jeg kan lide at danse, og jeg kan lide farverne gul, rød, lilla. Jeg er meget interesseret i min krop. Jeg elsker blomster. Jeg elsker hunde og nonverbal kontakt. Jeg er fascineret af social idealisme, børneopdragelse og menneskelighed. Jeg kan glemme tiden, når jeg nørder med billede- og filmredigering. Som det også kan ses i menuen, laver jeg billeder. Jeg holder af ro og sjæl. Af mysticisme, sansning og eventyr. 

 

Kontakt mig på mail: ida.ankjaer@hotmail.com

Copyright © 2020 Ida Spolin Ankjær