Hej, jeg er Ida

Jeg er i gang med tre deltidsuddannelser, som har det tilfælles, at de ønsker at hjælpe og støtte mennesker på deres rejse og i deres livsglæde. Min motivation for denne retning er, at jeg ønsker at lære mig selv at kende, jeg søger selv støtte og livsglæde på min rejse. Det går kun mere og mere op for mig hvor meget, jeg oplever livsglæde ved at tilbyde min støtte.

Jeg studerer hos TOTUM, Nordisk Gestalt Institut og Atman Yoga Federation. Jeg er ved at blive kropsterapeut, psykoterapeut og tantrayogaunderviser.

Jeg startede min passion for selvudvikling, da jeg som teenager måtte erkende, at jeg havde en depression. Jeg gennemgik et ”Life Purpose” onlineprogram skabt af Leo Gura, jeg begyndte på min yogaskole for selvudvikling, og jeg tog en ayurvedauddannelse hos Charlotte Bech. Jeg søgte forståelse og redskaber. Min depression forsvandt hurtigt, og jeg søger stadig at forstå mig selv, hvem jeg er og hvorfor, jeg gør som jeg gør.

Sideløbende har jeg taget hf-enkeltfag og prøvet kræfter med bl.a. et fotografgrundforløb.


Hvad der gør mig glad

Jeg er glad når jeg er i kontakt med jord og solens stråler. Jeg kan lide at danse, og jeg kan lide farverne gul, rød, lilla. Jeg er meget interesseret i min krop. Jeg elsker blomster. Jeg elsker hunde og nonverbal kontakt. Jeg er fascineret af social idealisme, børneopdragelse og menneskelighed. Jeg kan glemme tiden, når jeg nørder med billede- og filmredigering. Jeg holder af ro og sjæl. Af mysticisme, sansning og eventyr. 

Kontakt mig på mail: ida.ankjaer@hotmail.com